Menu

Cég

FERRO Group

A FERRO csoport Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb szaniter- és gépészeti szerelvénygyártója, közel 30 éves tapasztalattal az iparágban.

A magas termékminőség iránti elköteleződésének és a „biztonságos és jól funkcionáló otthon” vásárlói igény kielégítésére irányuló küldetéstudatának köszönhetően a Ferro termékek már több millió otthonban vannak jelen világszerte. Minden évben számos új terméket vezetünk be a piacra, amelyek egyre inkább megfelelnek a legigényesebb vásárlók elvárásainak is.

FERRO Group

 

A Csoporthoz a FERRO S.A. irányítása alatt az alábbi vállalatok tartoznak:

 • FERRO S.A. - Lengyelország
 • FERRO International Sp.z o.o. - Lengyelország
 • NOVASERVIS spol. S.r.o. - Csehország
 • NOVASERVIS FERRO Group SRL - Románia, Moldova
 • NOVASERVIS FERRO SK s.r.o. - Szlovákia
 • FERRO HUNGARY KFT - Magyarország
 • NOVASERVIS FERRO Bulgaria Ltd. - Bulgária
 • FERRO BALTICS UAB - Lettország, Litvánia, Észtország
 • FERRO ADRIATICA Croatia, North Macedonia, Bosnia and Herzegovina, Montenegro, Slovenia - Horvátország, Észak- Macedónia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Szlovénia
 • TERMET S.A. - Lengyelország
 • TESTER Sp. z o.o. - Lengyelország

 

A jövőkép, a küldetéstudat és az értékek hármasa határozza meg az irányt, amely felé haladunk; ez inspirál bennünket a mindennapi munkánk során, meghatározza működésünket és az ügyfelekhez, alkalmazottakhoz, üzleti partnerekhez és részvényesekhez való hozzáállásunkat.

A helyi piacok és azok igényeinek megértése lehetővé tette számunkra, hogy elnyerjük ügyfeleink bizalmát és dinamikus, nemzetközi terjeszkedést valósítsunk meg. A fenntartható fejlődés filozófiáján alapuló következetes beruházások a modern technológiákba, vonzó dizájnt és minőségi termékeket kínálnak számos piaci szegmens számára. Ferro Groupként vezető pozíciót kívánunk elérni a fürdőszobai és konyhai szaniterek világában, melyet szakértők által kidolgozott professzionális beépítési rendszerekkel támogatunk. Kísérni szeretnénk vásárlóinkat a termékkel való kapcsolat minden szakaszában - az inspirációtól kezdve a hatékony szállításon át a hibamentes használatig.

 

A FERRO csoport biztos alapokon tudhatja piacvezető pozícióját számos piaci és vállalati előnyének köszönhetően.

 • Stabil és biztonságos vállalati háttér
  A Csoport több márkával rendelkezik, köztük a Ferro, Metalia és Titania, melyek jelentős versenyelőnyt és erős piaci pozíciót biztosítanak. A FERRO-nak fontos a magas színvonalú termékek működési színvonalának fenntartása és folyamatos fejlesztése, amely lehetővé teszi az ügyfelek széles körének megtartását, a márkába vetett bizalom erősítését és a stabil piaci pozíció fenntartását.
 • Nagyszabású műveletek
  Lengyelországi tevékenysége mellett a FERRO Csoport Európában és számos más külföldi piacon kínálja termékeit, Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb szaniter- és gépészeti szerelvénygyártójává válva. Termékeinket a cseh NOVASERVIS gyárban gyártják Znojmo-ban, valamint számos más gyárban Európában és Ázsiában..
 • Kiváló minőségű termékek
  A FERRO Csoport folyamatosan törekszik a lehető legjobb minőségi paraméterek elérésére. A FERRO különleges hangsúlyt fektet az alkalmazandó szabványok követelményeinek való megfelelésre, a termékek magas műszaki paramétereinek, biztonságának és funkcionalitásának fenntartására. Ezt bizonyítja, hogy a FERRO Csoport bevezette az ISO 9001: 2008 minőségirányítási rendszert. A minőség iránti különös figyelemnek köszönhetően cégünket többször kitüntették és elismerték a termékek kiváló minőségéért környezetvédelmi és ipari intézmények, valamint elismert szaklapok.
 • Kivételes csapat
  Cégünket és annak sikerét olyan Emberek alkotják, akikre a Ferro legértékesebb bázisaként tekintünk. A FERRO szervezeti kultúráját szenvedélyes és nyitott gondolkodású emberek hozták létre, ezért alkalmazunk kivételes embereket és biztosítjuk folyamatos fejlődésüket.

 

A Ferro Group európai piaci tevékenységét helyi forgalmazó cégek és helyi értékesítők végzik

A Ferro Group európai piaci tevékenységét helyi értékesítési képviseletekkel látja el. Ennek köszönhetően a vállalat tökéletesen felismeri a piac igényeit, és tevékenységét a helyi sajátosságokhoz igazítja. A rugalmasság és a helyi aktivitás, valamint a csoport által kínált globális lehetőségek együttesen teszik a Ferro Groupot ma az európai szaniter- és fűtéstechnikai szektor vezetőjévé. A nemzetközi terjeszkedés következetes megvalósítása a Ferro Group egyre erősödő jelenlétét eredményezi új piacokon.

 

A FERRO Csoport története a cég alapítása óta Krakkó déli részéhez kapcsolódik, ahol a vállalat központja évek óta Skawinában található.

A Ferro márka erőssége a cseh gyárban, európai technológiai és munkaszervezési normák alapján gyártott termékek kiváló minősége, valamint a 25 ezer kategóriában kínált több ezer egyedi termék folyamatosan frissülő és bővülő választéka: fürdőszobai csaptelepektől kezdve a konyhai csapokon és mosogatókon, kerti csapokon/ szelepeken, mérőeszközökön, radiátorokon, szivattyúkon és fűtésszabályozó rendszereken át kiszolgálva egyéni ügyfeleket, és intézmények - fejlesztők, ingatlankezelők, bérlők - csoportját egyaránt.