Menu

Szivattyúk

Szivattyúk

Termékleírás:

A Ferro szivattyúk szilárd öntöttvas szivattyúházból, öntött alumínium burkolatból és tartós műanyagból készült forgólapátból állnak. A kiváló minőségű, kétpólusú, asszinkronos motor nem igényel túlterhelés elleni vádelmet. Három forgási sebessége egy speciális kapcsolóval állítható, mely lehetővé teszi, hogy a rendszer igényeinek megfelelően állítsuk be a keringési sebességet. A termék megfelel az európai EN 60335-1 és EN 60335-2-51 szabványoknak. Szivattyúinkat Magyarországon az Országos Közegyészségügyi Intézet bevizsgálta, amelynek alapján Budapest Főváros Kormányhivatala Népegészségügyi Főosztálya BP/FNEFTKI/ 08224-5/2017 számon nyilvántartásba vette.

A XXI. századi fűtéstechnika egyik alapvető kihívása az energiahatékonyság. Ezért a FERRO választékából sem hiányozhatnak a legújabb GPA II generációs energiatakarékos elektronikus keringetőszivattyúk, fűtési és szolár rendszerekhez. A GPA II szivattyúk megfelelnek a hatályos Európai Uniós ErP, RoHS, EMC és LVD irányelveknek. A működtetéstől függően a GPA II elektronikus keringetőszivattyúk 2-5x kevesebb elektromos energiát igényelnek az ugyanolyan nyomásmagassággal bíró kézi szivattyúkhoz képest.

Kiemelkedő jellemzője, hogy a szivattyú automatikusan alkalmazkodik ahhoz a rendszerhez, amelyre telepítették. Ez azt jelenti, hogy hatékonyságát, nyomatékát és energiafogyasztását olyan módon szabályozza, amellyel optimalizálja a rendszer működését.

Olyan potenciométerrel van ellátva, amellyel az igénybevételnek és szükségnek megfelelően folyamatosan változó módon szabályozza a szivattyú teljesítményét, nyomásmagasságát és energiafogyasztását.